Tietoa minusta

Hoitava Elokuu on perustettu v. 2009 valmistuttuani koulutetuksi hierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulun hierojalinjalta. Opettajani oli Petri Laurikka. 

V. 2007 kävin Frantsilassa Ayurvedisen intialaisen pää- ja kasvohieronnan kurssin Anitta Korpelan opissa. Siitä alkoi kiinnostukseni ihmisten hoitamiseen ja seuraavana vuonna olin jo työn ohessa  hierojakoulun iltalinjalla. 

V. 2012 aloitin Neijing-koulussa Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen perusopinnot, jotka kestivät 4 vuotta huipentuen päätösseminaariin Neijing-koulun pääkoulutuskeskuksessa Espanjan Tianissa. Opettajani Tampereen koulussa oli Janne Moilanen. 

Viimeisin koulutus vuonna 2023 on ollut Mei Rong - kosmeettiset hoitomenetelmät erikoistumiskoulutus Yin Your Skin Pro kosmeettinen gua sha,  kosmeettinen akupunktio ja kosmeettinen kuivakuppaus Kiinalaisen lääketieteen Akatemiassa Taina Alakulpin ja Katja Kokon opissa.

Olen aiemmalta koulutukseltani  yo-merkonomi ja olen työskennellyt mm. TPO-Soon-Elisalla 17 vuotta.

Tervetuloa hoidettavaksi! <3 <3 <3

Jos matkailu kotimaassa kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa myös Lomakuun sivut.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, jonka tiedot löytyvät keskusrekisteri Terhikistä. Koulutetulla hierojalla on salassapitovelvollisuus ja potilasvahinkovakuutus.